Vilkår og betingelser for bruk av kontaktskjema

Ved å bruke kontaktskjemaet på denne nettsiden samtykker du i følgende vilkår og betingelser:
Innsamling av personlig informasjon: Når du bruker kontaktskjemaet, vil vi be deg om å oppgi visse personopplysninger, inkludert ditt navn, e-postadresse, telefonnummer og melding. Denne informasjonen vil bli lagret i en sikker database. Formål med innsamling:

Informasjonen du oppgir gjennom kontaktskjemaet, inkludert ditt navn, e-postadresse, telefonnummer og melding, vil bli brukt utelukkende for å svare på din henvendelse og tilby relevant informasjon eller assistanse. Sikkerhet og konfidensialitet:

Vi tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre at den innsamlede informasjonen oppbevares sikkert. Den vil bare være tilgjengelig for autoriserte personer og vil ikke bli delt med tredjeparter uten ditt samtykke. Varighet av lagring:

Personopplysningene du oppgir gjennom kontaktskjemaet, vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å håndtere din henvendelse og gi deg nødvendig oppfølging. Etter dette vil informasjonen bli slettet fra databasen. E-postvarsling til Webweaver:

En kopi av informasjonen du oppgir gjennom kontaktskjemaet, inkludert ditt navn, e-postadresse, telefonnummer og melding, vil bli sendt som en e-post til Webweaver. Dette gjøres for å sikre rask og effektiv oppfølging av din henvendelse. Ved å bruke kontaktskjemaet bekrefter du at du har lest og forstått disse vilkårene og betingelsene, og samtykker i innsamlingen og behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet her.

Dersom du har spørsmål angående vår personvernpraksis eller ønsker å trekke tilbake ditt samtykke, vennligst kontakt oss på [[email protected]].

Sist oppdatert: 24.01.2024